top of page

Smågrupper

Smågrupperne på årets Event har fokus på hverdagslivet. Eller rettere sagt hverdagen med Gud, Jesus, Helligånd og troen i det hele taget. Derfor er der i år seks forskellige muligheder for at udforske og fordybe sig i måder, man kan blive inspireret og arbejde med den åndelige del af hverdagslivet. Vi er forskellige, når det kommer til at bruge tid med Gud, så derfor fokuserer smågrupperne også på forskellige aspekter af troslivet. Vælg den gruppe, du tror passer godt til dig.

Bedegrupperne

I smågrupperne på Event vil der som altid blive brugt tid på bøn, men i bedegrupperne vil netop bønnen have et særligt fokus. Her skal vi inspirere hinanden og udforske forskellige måder, man kan bede på, så det kan blive en god oplevelse at bede. Vi vil også kigge på, hvordan bønnen kan blive en større del af vores hverdag derhjemme.

Bibelgrupperne

På Event tager vi udgangspunkt i Bibelen, når vi lovsynger, lytter til forkyndelse og meget mere. I bibelgrupperne går vi direkte ind i skriften, og nyder godt af at vi alle kan tage den frem og læse i den. Vi vil læse sammen, udforske forskellige læsemetoder og undersøge, hvordan bibellæsning kan blive en større del af hverdagen derhjemme.

Andagtsgrupperne

At sætte et lille stykke tid af hver uge eller dag til bare at fokusere på Gud og søge hans nærhed hedder en “andagt”. En andagt kan bestå af mange forskellige ting, og vi har forskellige ting, vi bedst kan lide. I andagtsgrupperne vil vi arbejde med at lave en konkret individuel hverdagsandagt, som du kan tage med hjem fra Event og bruge i din hverdag.

Kreagrupperne

I kreagrupperne vil vi udfordre din måde at tænke over troen og Guds ord i Bibelen. Her skal du ikke bare sætte ord på det, men udtrykke det gennem dine hænder. Det kreative rum er et spændende rum at gå ind i, uanset om du er vant til det eller ej. Vi tror på, at vi har brug for at undersøge troen gennem vores hænder, gennem billeder. Også derhjemme i hverdagen.

Pulsgrupperne

I pulsgrupperne vil vi sætte fokus på hverdagslivet i troen både med høj, mellem og lav puls. Tag det varme løbetøj og sko med, for vi skal ud og se, hvad vi kan med den krop, Gud har skabt til os. Vi skal også helt ned i gear og mærke vores krop og bruge tid på at reflektere over, hvordan troen kan fylde i vores hverdag, når vi er aktive, mediterer eller bare går en tur.

Sæt ord på din tro-grupperne

Måske er du faktisk ikke helt sikker på det med Gud, Jesus og tro. Eller også kunne du godt tænke dig at blive mere skarp på, hvorfor du er kristen, og hvad det betyder for dig. Sæt ord på din tro-grupperne er for jer, der har brug for lige at smage lidt mere på det med Gud og reflektere over jeres eget forhold til det. Her skal vi skrive lidt ned og reflektere sammen i en gruppe over, hvad tro er, hvorfor vi tror, og hvad vi ellers bærer rundt på, når det kommer til tro.

baggrund_edited_edited.jpg

Smågruppeleder

Som smågruppeleder koster Event kun 150 kroner. Denne pris gives ved at indtaste koden 23Eventsml i tilmeldingen.

En stor del af programmet på Event er samlinger i smågrupperne. Hver gruppe har brug for en leder, der har tid og lyst til at lytte, snakke og være sammen med deltagerne. Vi har brug for dig, som er 19+, hvis du tør at være åben og ærlig, og hvis du har lyst til at dele din erfaring med at være ung og kristen.

 

Det er vigtigt for os, at du som smågruppeleder at du vil teenagerne og ønsker at gå ind i opgaven som smågruppeleder med åbenhed for at dele tro og liv med deltagerne. Det er selvfølgelig ikke et krav at du kan svare på alting, men forsøger at skabe rum og plads til den gode snak og refleksion. Alle smågruppeledere får udleveret en manual som man tager udgangspunkt i, og hjælper dig som leder til at guide deltagerne igennem hver smågruppesamling. Men der er også mulighed for at være spontan og lade samtalen i grupperne køre derhen hvor det giver mening.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt smågruppeansvarlig: Ane Medom

Tlf.: 40 81 88 11

Mail: anemedom@live.dk

bottom of page