smågruppeleder

En stor del af programmet på Event er samlinger i smågrupper. Hver gruppe har brug for en leder, der har tid og lyst til at lytte til deltagerne, spørge ind og være sammen med dem. Vi har derfor brug for dig, som er 20+, hvis du tør være åben og ærlig, og hvis du har lyst til at dele din erfaring med at være ung kristen.

I alle smågrupperne vil der være små lege for at lære hinanden at kende, samt tid at snakke sammen og stille spørgsmål. Derudover vil bøn spille en central rolle i hver type smågruppe, da bønnen er den kristnes åndedræt, og uden den kommer vi ikke langt, og derfor er bøn prioriteret som et gennemgående tema i alle smågrupperne. Ligeledes gælder det for samtale, at det vil være en del af alle grupperne.

Kan du lide at snakke med andre om Jesus og være sammen med teenagere – så meld dig som smågruppeleder!

hELt Praktisk

Som smågruppeleder deltager du i Event som alle andre. Der vil dog være et område, som er forbeholdt smågruppelederne, hvor man kan slappe af og også mødes med de andre ledere og gøre brug af hinandens erfaringer fra grupperne.

1-2 uger før Event modtager du en udførlig manual med nærmere informationer og oplæg til de enkelte grupper. 

Da du som smågruppeleder, gør et stort stykke arbejde på Event, betaler vi stævneafgiften for dig. Det eneste du skal betale, er måltiderne, som samlet koster 175 kr. for hele weekenden.

Du bliver smågruppeleder ved at bruge rabatkoden Event21sml, når du tilmelder dig til Event. Her stiller vi en række spørgsmål, der skal hjælpe os til at lære dig lidt bedre at kende.

 

Vi forbeholder os ret til at kontakte dig, hvis vi vurderer, at du ikke kan være smågruppeleder.

75169485_10157876279281057_1550432186824392704_n.jpg
HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte vores ansvarlige for smågrupper Helena Krabbe-Larsen 

(helena@taler.dk/ 26146333) hvis du har spørgsmål til opgaven som smågruppeleder.

Årets t-shirt
74803613_10157876279666057_3038180292331307008_n.jpg

din opgave

Du mødes med din gruppe 3 gange i løbet af weekenden. De 3 af gangene samles I efter et fællesmøde, og lørdag aften spiser I aftensmad sammen.

Vi er alle forskellige, og foretrækker ikke alle det samme, derfor har vi 5 forskellige smågruppetyper, så teenagerne kan vælge den gruppe, som passer bedst til dem. Dette betyder også, at du ved tilmelding skal skrive en 1. og 2. prioriteret for, hvilken type gruppe du kunne tænke dig at være leder for.

De fem typer er: De Bibelglade, De Musikglade,
De Kreative, De Aktive og De Hjælpsomme. Læs mere om de enkelte grupper under smågrupper.

Til samlingerne skal I prøve at få sat ord eller bevægelse på de tanker, der er dukket op oven på taler og møder. Vi ønsker, at deltagerne skal få lov at føle, at de er en del af det der sker, og føle, at de bliver set og hørt.

Opstartsmøde

Fredag eftermiddag holder vi opstartsmøde for smågruppeledere. Her vil dygtige og kompetente undervisere udruste dig til opgaven som smågruppeledere. Opstartsmødet starter kl. 15.00, og vi regner med at være færdige kl. 16.00, hvor der bliver serveret aftensmad. Det er en god idé, at møde op på Rosborg lidt før kl. 15.00, så mødet kan begynde til tiden.

Tak, fordi du sætter din weekend af, til glæde for de unge!

DOK---EVENT-2021-FESTEN---WEBelementer-B.png